Web Toolbar by Wibiya

Lyxfrukost

Ovan ser ni vad jag har hunnit med hittills idag. Jag började dagen med en onödigt men ack så värd frukost framför Tv3 Play. Därefter trotsade jag mitt träningsförbud och drog ut på en snabb, lite lugnare runda. Förut förstod jag inte alls vad charmen med att jogga eller springa (förutom på en fotbollsplan givetvis). Men nu tycker jag att det är bland det bästa som finns. Så himla skön känsla efteråt. Nu väntar en snabb dusch och sedan ska jag ut i solen igen. Ledighet for the win

I could walk a thousand miles to be with you

// Dagens humör //
 
Äntligen, äntligen, äntligen är det långhelg. Jag planerar att inleda den här helgen på bästa sätt: en sen lunch tillsammans med fina människor. Efter det väntar lite strosande på stan i väntan på att möta upp Joss. Känner jag oss rätt hamnar vi nog på Tully's. Deras chokladbollar är to die for. På riktigt.
 
Jag hoppas även ni får en fin start på påsken och att ni mår superb. Puss och kärlek

Would you let me see beneath your beautiful

Jag längtar mest efter långhelg och riktig vår just nu

Två av mina favoriter

 
Jag jobbade över sent idag så jag har inte hunnit med annat än att snabbäta framför tv'n, därför har jag inte så mycket roligt att blogga om. Men jag vill ändå uppdatera så jag tänkte passa på att tipsa om två av mina favoritprodukter.
 
Hemp Hand Protector från The Body Shop är mina händers räddare i nöden på tub. Jag har alltid, alltid snustorra händer så jag bestämde mig för att testa denna för någon vecka sedan. Den är en av dom bättre handkrämerna jag har testat. Den är fet och det tar en liten stund innan den sjunker in huden men det är absolut värt det. Jag brukar passa på att massera mina stackars små tassar när jag har smort in dom, då upplever jag att den går in i huden snabbare (plus att det är rusktigt skönt med handmassage). Jag har hört att det ska ge ett bättre resultat om man smörjer in händerna på kvällen och sedan sover med tunna bomullshandskar. Det är något som jag inte har testat men jag funderar på att ge det en chans. Jag rekomenderar den i alla fall till er med torra vintertassar (: Såhär säger The Body Shops hemida om produkten:
"Vår bästsäljande Hemp Hand Protector bidrar till att mjukgöra och skydda dina händer. Den är dermatologiskt testad för mycket torr hud och innehåller Community Trade-producerad hampafröolja."
 
Vitamin C Energizing face spritz, även den från The Body Shop, är ännu en räddare i nöden. Jag brukar använda den efter jag har sminkat klart ansiktet, efter kvällstvätten, när jag börjar känna mig trött och grå eller när jag bara vill fräscha till facet. Den är även underbar på sommaren, speciellt om den fått stå i kylskåpet en liten stund innan användning. Jag upplever att jag får mer lyster i huden och att huden får en liten energiboost efter användning av sprayen. Sen piggar citrusdoften upp ganska mycket också! (: En klar favorit som jag bär med mig precis överallt! Såhär säger The Body Shops hemsida om produkten:
"Vitamin C Energising Face Spritz är en direkt uppfriskande och fuktighetsbevarande spray - supersmidig att ta med och använda precis när du behöver under dagen, för att friska upp huden eller för att fixera makeup. Innehåller camu camu från Amazonas med naturens högsta koncentration av C-vitamin."
 
_______________________________________________________________________________________________________________
Jag vill bara passa på att tillägga att jag inte gör reklam för dessa produkter utan jag vill tipsa som dom just för att jag tycker att dom är tipptopp! (: Sen undrar jag vad ni tycker om dessa tips & tricks-inlägg? Är det kul att läsa om eller är det helt värdelöst? 

Världens bästa dag

Jag har haft världens finaste dag. Ultraljudet av mitt lillhjärta gick bra. Det var så sjukt häftigt att få se hur hjärtat jobbar där inne. Läkarna hittade inget som såg konstigt ut vilket var skönt. Dock ska jag ska tillbaka dit i början på april för att göra både ett arbets-EKG och ett långtids-EKG. När jag kom till jobbet fikade vi med tårta och jordgubbssaft som fina Kalle hade fixat i smyg. Efter jobbet mötte jag upp bästa pappa och vi åkte till min favoritrestaurang vid Hornstull här i Stockholm. Där åt vi fruktansvärt god mat, en otroligt god efterrätt, drack tipptopp kaffe och pratade om bland annat racing, minnen från när jag var liten, längtan efter att huset ute på landet ska bli färdigbyggt och gamla familjeminnen. Så himla fin dag och kväll. Och som pricken över i:et så har jag fått så himla fina sms, kommentarer och grattisar under dagen att jag blir helt varm i magen och känslosam. Jag har så fruktansvärt fina vänner. Nu ska jag avrunda den här dagen och dra mig mot sängen. Och imorgon tänker jag fortsätta gå runt och vara lika lycklig som jag var idag, för livet är ruskigt bra ändå. God natt mina fina  ❤

20 år

Imorse vaknade jag upp, över två timmar innan klockan skulle ringa, med den där speciella pirrande känslan i magen. Födelsedagspirret. Idag är det 20 år sedan lilla jag kom till världen. Spontant undrar jag direkt: Var tog tiden vägen? För det känns som det var igår jag fyllde 15 och fick börja köra moped (den lyckan, obskrivlig!). Ikväll ska jag och pappa ut och äta middag på en av mina absoluta favoritrestauranger. Men innan det ska jag börja med en superfrukost följt av ett besök hos hjärtspecialisten där jag ska få göra ett ultraljud på hjärtat. Sen älgar jag mot jobbet en snabbis.
 
Jag hoppas ni får en riktigt fin dag så kanske vi hörs ikväll igen. Puss & kärlek ❤

Efterlängtad fika

Idag fick jag äntligen vakna utav att solens strålar letade sig in genom fönstret och inte utav någon vidrig alarmsignal. Det var första gången på tre veckor som jag inte ställt något alarm. Fruktansvärt skönt. Jag passade på att pyssla lite här hemma innan jag åkte in till Gamla Stan för att möta upp fina Emelie som jag inte träffat på evigheter. Vi satte oss på Stockholms kanske mysigaste café där vi åt lasagne, kanelbullar & latte och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är allt bra hon! Därefter tog jag mig till mässan där det var dags att plocka ner montern och frakta hem båten. Det har varit tio intensiva mässdagar på Allt för sjön-mässan, men kul har vi haft!

Nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag själv heter = sängdags. Jag hoppas allt är fint med er! Puss & god natt (: ❤

Helgfrukost

// Yoghurt med plommon, kiwi, hallon, müsli, banan och färskpressad juice ❤ \\
 
God morgon! Just nu sitter jag och äter frukost och ska snart börja göra mig klar. Idag ska jag ge mig iväg till Stockholmsmässan och för att stå i Svernska Racerbåtförbundets monter. Vi ställer nämligen ut båten där i år och då måste vi stå i montern så mycket vi bara kan. Efter mässan ska jag hem och pyssla lite, det är kaos överallt. Jag hoppas ni får en kanondag och att solen skiner hos er också. Puss!

Sedan sist

Jag har haft en enorm fototorka senaste tiden vilket har resulterat i att jag inte haft någon som helst inspiration till att uppdatera här. Om jag ska vara ärlig så har jag inte rört kameran på ett obehagligt långt tag och det beror på att jag inte haft varken tid eller ork. Jag trodde aldrig att det skulle vara såhär svårt att få vardagen att gå ihop när man har ett heltidsjobb. Nu har jag bestämt mig för att försöka ge både fotandet, mig själv och mina nära mer tid och försöka hitta en bra balans mellan jobb och fritid. För oj vad jag har saknat att ha ork och tid att vara kreativ. Jag har på senaste tiden börjat känna mer och mer att det är någon pusselbit som har fattats vilket har gjort att jag känt min lite lätt förvirrad och i obalans mest hela tiden. Och den känslan fullkomligt hatar jag. Så det ska det bli ändring på! För att komma på banan igen så vill jag dela med mig av en liten del av det som hänt den senaste tiden. Och i och med att jag inte har rört kameran så får jag visa er med hjälp av instagrambilder. Dötrist, jag vet. Men jag har inte så mycket annat att bjuda på. Så nu kör vi. Det här är de senaste stora, både roliga och fruktansvärt tråkiga, händelserna i mitt liv:
 
// En helg var jag på landslagsläger ute på Bosön som anordnades av Svenska Racerbåtsförbundet tillsammans med 30 andra inbjudna förare och navigarörer. Där fick vi bland annat föreläsningar om kost, träning och om hur vi laddar både mentalt och fysiskt inför viktiga race. Det var otroligt givande och jag är extremt glad att jag fick chansen att vara med! En bättre uppladdning inför den kommande säsongen är svårt att \\
// Efter Bosön kom jag igång med träningen ordentligt och drog på mig träningskläderna tre till fyra gånger i veckan. Nu har jag dock träningsförbud i väntan på att få träffa en hjärtspecialist. Jag håller tummarna för att kunna komma igång snart igen. För jävlar vad härligt det är att träna! \\
// Många fikor och middagar med fina vänner har det också blivit. Bilden på semlorna är från vårt första fredagsfika på jobbet. Tyvärr har vi inte lyckats hålla traditionen vid liv, men skam den som ger sig! \\
// Det här är det jobbigaste och absolut mest tråkiga som har hänt sedan sist vi hördes av här. Mannen i mitt liv finns inte längre. Han blev sjuk väldigt fort och veterinärerna kunde inte hitta vad felet var. Vi klarade inte av att se honom lida så mycket som han gjorde så vi tog beslutet att han skulle få somna in. Min fina kille. Jag saknar honom varje dag. \\
_________________________________________________________________

Så, det var lite utav det som har hänt sedan sist. Nu ska jag gå och duscha för att sedan krypa ner i sängen. Jag hoppas att allt är bra med er! Vi hörs snart igen. Kärlek.

Min fina

Idag fyller min bästavän 19 år och det betyder också att vi idag har kännt varandra i nästan exakt lika många år. Hon är en person som aldrig slutar bry sig, som man kan ringa alla timmar på dygnet och som alltid ställer upp. Hon är den som jag kan berätta allt för och veta att det det inte kommer föras vidare till någon annan. Hon är den jag inspireras av, den som aldrig ger sig och som alltid har välfixade naglar. Det finns så mycket som jag skulle kunna sitta här och skriva om men det skulle ta allt för lång tid och bli en så ofantligt lång text i slutändan, för det finns så mycket som jag älskar hos henne. Därför vill jag göra en lång historia kort:
 
Jag är så otroligt glad över att jag får kalla dig för min bästa vän. Jag är så otroligt glad över att du är en av dom som jag kan få dela alla skrattattacker tillsammans med. Jag är så otroligt glad över att du är du. Dessutom är jag ofantligt glad över att du är världsbäst på att baka kakor. Dock är inte min beachform särskillt glad över det. Men vet du vad? Fuck beachen! Daller for the win.
 
Grattis, grattis, grattis min älskarde Bellis Vargprutt (internskämt, förlåt) på din dag! Från vaggan, till graven och mooot oändligheteeeeen. Jag älskar dig! ❤
RSS 2.0