Web Toolbar by Wibiya

3 gånger bra och 3 gånger mindre bra

En liten kom-ihåg-lista till mig själv:

Jag måste bli bättre på:

Att ta tag i saker direkt. Jag är expert på att skjuta upp saker som måste göras. Till exempel städning, handling, läxor osv. en speciell sak som jag verkligen alltid skjuter upp är att diska. Jag brukar bara diska när i princip alla glas är smutsiga. Ni kan ju gissa hur vidrigt det är att stå där med gammal disk. Det luktar snusk! Och pluggandet är ju bara idiotiskt att skjuta upp. Hela min gymnasietid har jag haft mer än sju rester som måste bli klara innan jag får ta sommarlov. Inte värt. Så från och med nu: Ta tag i allt direkt, inte skjuta upp!

Börja ta hand om mig själv. Jag måste börja tänka på vad jag äter och att jag ska äta. Det händer ganska ofta att jag inte orkar laga middag utan äter en skål med jordgubbskräm och mjölk istället. Och hur bra är det i det långa loppet? Svindåligt. En annan sak som jag slarvar med är sömnen. Jag är kvällsmänniska så jag har inga problem att gå och lägga mig vid två på vardagar, problemet är att det är omöjligt att ta sig upp morgonen efter. Och vad händer om man inte kommer upp? Jo, man kommer sent till skolan! Och vad händer då? Man får rester och en himla massa frånvaro. Sämst. Måste göras: Gå och lägga mig tidigare. Och träna.

Bli bättre på att komma i tid. Jag är alltid några minuter sen. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, hur mycket tid jag har på mig eller vad jag ska göra. Jag får nästan alltis springa till bussen, skicka "förlåt för att jag är sen" sms till mina friendz osv. Blir så arg på mig själv. Fast jag har faktiskt börjat lära mig att komma i tid till skolan, mycket märkligt med tanke på punkten ovan och att jag inte har några sovmornar. Men ska jag träffa någon senare på dagen, till exempel träffa lite skönt folk för en krogenrunda så är jag alltid, alltid sen. Lösning: Hur svårt ska det vara? Bara att komma i tid!

För att jag inte ska gräva ner mig och bli ledsen så måste jag skriva lite av det som jag är bra på också. Och så måste jag öva på att beröma mig själv. Varför är det så svårt? Jag är i alla fall bra på:

Fota, köra båt och... Äta!

Lite nytt bah





Mötte upp fina Bella efter skolan för en liten fika. Jösses vad mycket fika det har blivit på gamla dagar. Vi fikade i alla fall (jag fikade två gånger. smygfikade under tiden jag väntade på henne) och så råkade det bli lite shopping. Fick med mig allt ovan + en väska. Nöjd. Bhn är förövrigt det skönaste jag haft på mig. Och jag är kär i halsduken. Och i allt annat för den delen också. Nu ska jag städa. Vet, jag sa det igår också. Meeen, jag tittade på Grey's och åt glass istället. Ovärt såhär i efterhand. Peace!

Välkända ansikten


Igår träffade typerna ovan, Katti och Max. Ni måste ju känna igen dom vid det här laget. Här sitter vi på Tully's uteservering och fikelikar. Jag åt hallonpaj. AH. Apgod.


Vi gick till Skivhögen.

Vi gick på fina smågator i stan.

Chill.


Fina.

När vi skiljdes åt tog jag bussen ut till landet. På kvällen var jag och pappa bjudna på kräftskiva hos en utav våra grannar. Det var jag och 10 pensionärer, men det var trevligt i alla fall. Jag ramlade i säng runt tre. Idag har jag mest åkt cross och trängts på bussar och tunnelbanor. Nu ska jag städa och göra klart lite stuff inför skolan imorgon. Ah. Vill ha lov! Puss på er.

Ny design osv



Maxie skickade fler bilder från vår reunion. See så fina dom är, Katti och Maxen.

Well, hello. How are you guys? I'm just fine. Lalalala. Taggar inför engelska C kursen. Kommer troligtvis avlida. Eller nej, inte troligtvis. Utan med all säkerhet! Engelska och jag är inte så bra vänner. Men man får meritpoäng om man står ut med skiten. Och det är ju alltid något. Sen kanske man lär sig lite nytt också, och det kanske också är bra. Nu var det ju inte så att jag hade tänkt skriva om min relation till det engelska språket, utan om... Ingenting egentligen. Har inte så mycket att komma med just nu, heheh. Eller jo. Kirrade en ny design osv förut. Råtröttnade på allt rosa, så det fick bli något mer neutralt! Sen tog jag tummen ur och uppdaterade min kamerainformation. Awesome. Och där tog det slut på skrivideér. Så nu slänger jag mig i soffan och glor på Grey's. Standard. Tja!

Håltimma

Känner mig lite såhär!

Matorgasm



Dirrmode när jag klev innanför dörren rattade jag ihop avocadomackor ala Flora och drog igång Grey's. Standard. Aaaah. Mackorna. Seriöst. Matorgasm. Dog lite. Rekomenderas starkt! Nu ska jag diska (eftersom att jag var dum i huvudet och tänkte "bara ett avsnitt till, sen ska jag ta disken"), sen duscha och sen sk ajag äntligen, äntligen sova. Jag har längtat efter det hela långa dagen! God natt kidz. Lots of love <3

First day


Första skoldagen. Kändes jefvligt bra om jag ska vara ärlig. Det kan ju i och för sig bero på att en av två lektioner var inställda, och en av lektionerna var bara en såndär välkomna-tillbaka-lektion. Pretty värt! Efter skolan åkte jag och Joss och fikade. Efter det åkte jag och köpte gymkort på Sats tillsammans med Murt. Vi ska träna redan ikväll. Nu jävlar ska här köttas. Ska bah sova en timme eller två, sen är jag reeeeedo! Sååå, natti en stund! PÖZZ

Det är så logiskt alla fattar utom du





Jag beställde hem boken Det är så logiskt att alla fattar utom du för några dagar sedan, och idag ramlade den ner i brevlådan. På baksidan står det såhär:

"I fyra år har Johan varit hemligt kär i sin tjejkompis. I fyra år har han bitit ihop, lyssnat, spelat intresserad när hon babblat om sina kärlekshistorier. Men nu går det inte längre. Han kommer att explodera!

Johan och Ester har varit bästa kompisar sedan tidernas begynnelse. Först satt de bredvid varandra i sandlådan, nu är de 16 år och sitter bredvid varandra i gymnasieklassrummet på Katedralskolan i Växjö. De vet precis allt om varandra. I alla fall nästan. Det är bara en sak som Johan inte har talat om för Ester - han har varit kär i henne de senaste fyra åren, och tycker inte att det här med bästa kompisar räcker längre.

Tyvärr verkar Ester bara ha ögon för den där pinnen med gitarren. Han med hårdrocksfrisyr och slitna converse. Adam. Ester får gåshud bara hon hör namnet. Hon förstår inte alls varför Johan tjurar så mycket den här hösten, livet är ju fantastiskt! I alla fall fram till den där halloweenfesten, när allt händer på samma gång ...

Med säker hand och stor humor tecknar Lisa Bjärbo en trovärdig ungdomsvärld, full av kärlek, bortglömda läxor och sömnlösa nätter. Det är så logiskt. Alla fattar utom du är en härlig feel good-roman, med rapp dialog och stor igenkänningspotential
"

Jag har bara kommit en liten bit in i boken men efter bara en sida var jag fast. Kan redan nu säga att det är en utav de bästa böckerna jag har läst. Ett megatips för er som gillar ungdomsromaner!

<3

Jag har världens bästa läsare. Att ni tar er tid att faktiskt klicka på kommentera-knappen och skriva några rader till mig, varje dag, betyder så otroligt mycket. Ni kan få mig att le oavsett vilket humör jag är på. Jag vill bara säga tusenmiljonerbiljoner tack för era peppande och fina kommetarer. Jag är så glad att det är just ni som klickar er in här varje dag. Ni är kung! Massor med kärlek 

Vad vore en racinghelg i Nora? Kanske långtråkig (nej), dötrist (nej) och alldeles, alldeles underbar!



I'm home! Helgen i Nora var grym, awesome och extremt kung. Jag, Baloo och Eva bodde på samma hotell som en hel drös andra förare så på fredagskvällen samlades nästan alla (inte småkottarna då såklart) i hotellbaren och chillade. Igår var det time for race och jag var söndertaggad som vanligt. Dock gick inte båtfan som jag ville. Så sjukt irriterade. Jag blev förbannad efter andra heatet (efter att ha kommit sist i både heat ett och två) så pappa testade lite nya inställningar på motorn inför tredje heatet. När starten gick lyckades jag hamna som femte båt och höll den placeringen hela heatet. Happy times igen :D I sista heatet regnade det, vilket gjorde att ratten blev blöt och jag kunde inte hålla fullt. Så jag hamnade sist då med. Mindre happy times. Bortsett från att båten inte ville sammarbeta så var helgen i Nora mer än bäst. Jag vill tillbaka

Off to Nora



Den obligatoriska innan-race-videobloggen :D

Snart två år med Photo booth

Snart har det gått två år sedan skolan langade en varsin Mac till alla elever. Två år med Mac betyder två år med Photo booth. Såhär har det sett ut hittills:














Hope


Shirre! Har glömt att visa er några ringar som jag beställde hem för ett ganska bra tag sen nu, hehe. Här är två av dom i alla fall, mina favvosar. Är kär i hope-ringen. Båda är från cocoo.se!

Details



God morgon sweetiepies! Klockan sju imorse hade jag en dejt med tvättstugan och sedan dess har jag lyckats hålla mig vaken. Är förvånad över att jag kom upp över huvud taget (överhuvudtaget?)! Jag har passat på att städa och fixa lite också. Vad är det för fel på mig? Latero ska jag träffa Joss och äta lunch. Vi har inte setts sen skolan slutade tror jag och nu har hon precis kommit hem, tönten har varit utomlands as usual. Jag vill också åka utomlands! Så vi ska passa på att ses en snabbis och ta igen en himlans massa saker. Efter det ska jag hem och raketpacka inför racet i Nora i helgen och efter det tar jag bussen ut till landet för att hjälpa Baloo att lasta båten och lite sånt. Åsuuuum! Ha en sjukt kung dag kidz. Pözz <3

Awesome dag



Idag har jag haft en heldag för mig själv. När jag vaknade gjorde jag mig klar och åkte in till stan och jagade inredningsprylar till lägenheten. Hittade en massa fint! Bland annat ramar till alla foton jag har framkallat, mysbelysning till mitt sovrum och lite annat smått och gott. Grymt awesome! Efter shoppingrundan åkte jag hem och dumpade alla kassar och knatade iväg till ett café här i närheten och åt godaste lunchen ever. Dagens höjdpunkt var nog att blev jag bjuden på en latte av kassörskan. Nöjd chey, heheh :D Nu ska jag dra mig till Sommar! för myshäng med min apcoola friend Johanna. Ninjaaah! Nu ska jag springa till bussen. Ikväll är det chillhäng at Sommar! med fina vänner som gäller! Later dudes <3
RSS 2.0