Web Toolbar by Wibiya

Jag fimpar kvällens sista cigarett

Har suttit och fixat ihop en ny design i några timmar nu. Kände att det var dags att byta ut det rosa mot något nytt (rosa är egentligen så inte jag) och tadaaa. Jag är nöjd. I alla fall just nu, h3h3. Har lite småfix kvar men det tar jag imorgon. Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag krypa ner i sängen och läsa världens troligtvis bästa bok. Ha det bäst kidz. Puss <3

Lycka


När jag och pappa kom hem låg det ett brev från Svera i brevlådan. Jag rev ivrigt upp kuvertet och fick syn på något som gjorde mig fruktansvärt glad. Min debutantlicens för OSY 400. Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Det här ÄGER! Freaking awesome!!! Nu är jag galet taggad på att få åka. Första racet är i maj och jag längtar så extremt mycket. Längtar faktiskt mer efter racet än jag längtade efter att få fylla arton. De ni!

My new home

Jag har helt glömt bort att berätta för er hur det gick med lägenheten som jag pratade om i det här inlägget! Efter många nervösa dagar så fick vi den till slut. Idag var det dags att möta upp dom som vi köpt den av för att byta nycklar. Känslan när vi låste upp dörren och klev in i den tomma, ekande lägenheten var nästan lite overklig samtidigt som det kändes så himla rätt. Jag är helt säker på att jag kommer trivas så otroligt bra där. Jag passade på att ta lite kort när vi ändå var där.


Vardagsrummet. Här ska vi tapetsera och måla om. Väggen som är brun ska kläs med en ny tapet och resten ska målas vitt.

Här är pappas blivande krypin (sjukt dålig och missvisande bild, I know). Här ska vi också byta färg på väggarna. Till vad har vi inte bestämt än.

Köket ska också få en uppfräschning. Luckorna ska målas om och väggarna lika så.

Och sist men inte minst, mitt rum. Åh vad jag längtar efter att få inreda där inne. Jag vill ha en mörk, blommig fondvägg (ungefär såhär. ÅH!), en mysig säng, massor av filtar och kuddar som man kan krypa upp och gömma sig i när livet känns jobbigt, fullt med bilder på mina närmasta och en massa sånt som gör mig glad. Åh. Jag vill flytta nu, nu, nu!

(Kan passa på att be om ursäkt för dom otroligt kassa bilderna. Det visade sig vara svårare att ta bilder på tomma rum än vad jag trodde. Men dom fyller i alla fall sitt syfte, som är att visa er mitt nya hem)

Bara en katt förstår sig på't




<3

"Jag vill träffa dig" "Vi träffades ju för några timmar sedan" "Sluta. Jag vill träffa dig nu. Jag längtar ihjäl mig"

Ikväll ska jag isolera mig från omvärlden och gräva ner mig i "Bara inte du". Någon av er som har läst den? :)

Look into the future


Hurtig tjej



I morse vaknade jag runt halv ått och var pigg. Så jag gick upp, åt en kanonfrukost och efter det drog jag på mig träningskläderna och tog en längre promenad. Sjukt bra start på dagen! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag försöka plugga undan lite restuppgifter. Later dudes <3

Tänk om livet hade en pausknapp


Hej kidz! Anledningen till den apkassa uppdateringen är inget mer smickrenade än livet. Jag hade utvecklingssamtal för inte så länge sedan och där talade min lärare om för mig att jag har cirkus 36% frånvaro på grund av försovningar, tre ig-varningar och restuppgifter upp över öronen. Jag har i och för sig vetat om allt hon sa sedan ett bra tag tillbaka men jag antar att jag bara har blundat och vägrat se hur det egentligen ser ut. Så, nu har jag bestämt mig för att ta tag i mig själv och börja om. Problemet är bara att inspirationen till skolan ligger på minus 400. Heja heja!

Ett ganska ovärt inlägg men nu vet ni i alla fall varför jag är så off. Och det är ju alltid något. Nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen. En ganska bra början om man inte vill försova sig, hehe. Ha det bäst snyggon. Seeyah soon! Pözz

Till minnet av världens bästa mamma

Igår gjorde jag äntligen min första tatuering. Jag älskar den!

När kärleken svämmar över

Min födelsedag såg ut såhär:


På morgonen kom finaste Bella in och sjöng för mig och servarade tårta på sängen. När jag kom ut i köket stod det arton rosor som pappa köpt och väntade på mig. Jag kunde inte ha fått en finare start på dagen.



Senare på dagen åkte jag och familjen till gamla stan för att äta middag. Jag tror nog att jag aldrig har ätit så mycket gott som jag gjorde ikväll. Åh. Jag rullade ut från restaurangen, bokstavligt talat. Kärlek.

Lisa aka. babysis var med. Åh vad jag älskar dig!

Här är min fina, älskade och lite halvknäppa farmor som jag älskar så otroligt mycket.

En känsla av total lycka och kärlek har fyllt mig hela dagen. Jag har haft den absolut bästa födelsedagen man kan tänka sig. Jag har träffat alla dom som jag älskar allra mest, skrattat tills magen har gjort ont, ätit himelskt god middag, träffat den troligtvis skönaste servitören och fått så otroligt fina presenter (bland annat en Nikod D7000 och en SB-700 blixt. ÅH!). Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tack alla fina ni som har grattat och firat mig idag. Ni är kärlek! <3

För arton år sedan kom lilla jag till världen


ÅH! Idag är det äntligen min dag. Idag fyller jag 18! Så fruktansvärt obeskrivligt underbart. Jag väcktes av att min fina älskade Bella kom in och sjöng för mig mig en tårta i ena handen och presenter i den andra. Åh. Det gjorde mig alldeles varm i hela kroppen. Nu har hon åkt för att fira sin farmor och snart ska jag åka och möta upp finaste Lisa. Vi + farmor + padre ska åka in till gamla stan för att äta middag på en supermysig resataurang. Underbart. Jag är vuxen nu... <3

Bloggen 1 år


Jag vet, bilden är astöntig!
Idag kom på att bloggen har fyllt år för några dagar sedan! Den femte mars fyllde bloggen 1 år, och det måste ju firas eller hur? Så idag har jag ätit semlor framför datorn med bloggen uppe och spelat "Ja må bloggen leva". Fast kanske inte. Jag har inte ens ätit någon semla (tråkit nog) utan jag har hjälpt pappa att handla och rattat ihop guacamole. Effektiv tjej. Resten av kvällen ska jag titta på Djurgården - Luleå. GO DJURGÅRDEN! Fast först middag. Tja.

Med en enkel tulipan

Igår fyllde världens absolut finaste och bästa vän Bella år och samtidigt firade vi 17 år som bästa vänner. Hon är fin på många sätt den tjejen. Hon är en väldigt bra lyssnare och hon ställer alltid upp, hon är väldigt bra på att bjuda på sig själv vilket gör att man aldrig har tråkigt när man är med henne, hon har ett hystersikt roligt skratt (på ett bra sätt) som smittar av sig lätt, hon är smart, hon är lika galen som mig, hon klagar inte i onödan och hon är bara allmänt bäst.


Efter en otroligt god middag bjöds det på tårta och lite andra godsaker. Prinsesstårna in my <3


"Hej jag heter Sofie och jag gillar att tönta mig med maten!"

Grattis igen älskade bästa vän! Jag älskar dig <3

En resa tillbaka i tiden

Sista lördagen på lovet har jag spenderat med min fina farmor. Dagen har sett ut lite såhär:

Först lunchade vi på en restaurang i närheten av där hon bor. Kyckling med dragonsås och Berra bus. Klockren kombo.

När vi var klara med lunchen knatade vi hem till henne och åt munkar och drack kaffe.

Här är farmor, farfar och pappa för sisådär 100 år sedan.


När vi satt och tittade på gamla kort dök dessa upp. Bilderna föreställer en extremt liten och glad mig för cirkus 16 år sedan. Diggar mössan på första bilden, h3h3.

Nu ska jag ratta ihop någon form av middag och senare ikväll kommer min myskille hit. Kommer bli naiz. Peace out.
RSS 2.0