Web Toolbar by Wibiya

Familjesöndag

Idag åkte jag och pappa till Högstabanan för att kolla på paralell-rally och heja på hans polare som körde (gula bilen med nummer 25). Det var bara dom som ligger bäst till i SM-tabellen som var inbjudna (som en liten avslutningsgrej för säsongen typ) så det fightades hejvillt och gick riktigt fort. Extremt megakul att se! Men det var nästan ännu roligare att se hur nostalgisk pappa blev när vi sprang runt i depån och runt banan. Han körde mycket på Högsta när han själv tävlade en gång i tiden. Det skulle inte förvåna mig om han kommer hemsläpandes med en ny rallybil efter den här dagen :')
 
Kul var det i alla fall (: Nu är jag halvt död och längtar efter sängen. Hoppas ni har haft en fin dag och att allt är bra med er! Puss & gónatt ❤

New York

Jag och Lisa bestämde oss för att åka till New York en weekend i somras för att fira att vi tagit studenten. Wow vilken stad. Det var riktigt häftigt att få se Times Square, Empire state building och alla andra kända platser som vi annars bara sett i filmer. Vi åkte en sightseeingtur en dag och då fick vi även åka förbi platsen där World Trade Center stod. Det var omöjligt att föreställa sig kaoset som rådde där för elva år sedan. Urs, hemskt.

Förutom att åka sightseeing så åt vi en hel del god mat, shoppade en massa Victorias Secret ❤, besökte Starbucks och försökte ta in så mycket vi bara kunde under dom dagarna vi var där. Vi räknade ut att fem dagar är för lite för att kunna njuta av att vara där. Vi ville ju hinna se och göra så mycket som möjligt vilket resulterade i att vi mest stressade mest runt, lite synd. Vi lovade varandra att vi ska spara ihop pengar och åka tillbaka snart igen. Summa summarum så var det två nöjda (och fattiga) tjejer som satte sig på planet hem (:
 
Jag hann inte fota så mycket för vi sprang mest runt och checkade av allt på vår "det-här-måste-vi-hinna-med-lista", men några foton blev det i alla fall. Vår weekend såg ut lite såhär:
 
 
Tack bästa Babybus för att du är bäst, I love you 

Träningslördag

Tjenahejsan! Här står jag och täntar mig i omklädningsrummet.. Jag har precis landat och tryckt i mig en massa mat efter att ha köttat en timmes SATS Energy. Jeusus säger jag bara. Snacka om genomkörare! Sjukt jobbigt men sjukt kul. Rekommenderas starkt för alla er Sats'are. Det blir helt klart en favorit i repris nästa lördag (:
 
Resten av dagen tänker jag ägna åt lite fortsatt rensande här hemma. Jag skulle egentligen ha hängt med Simon och Kalle ikväll men i och med att jag fortfarande har sällskap av svinisarna så vill jag inte riskera att smitta dom för det är ett helvete att bli av med skiten. Svinkoppsjävlar. Så det får bli jag och dammsugaren idag (: Vad hittar ni på idag?

Detaljer

Jag har ägnat hela dagen åt att rensa i garderoben. Fyllde en Ikeakasse med sånt som jag inte längre använder, tänkte knata iväg med den till Myrorna (: Insåg mitt i rensandet att jag har haft en sinnessjukt ful stil förut, pinsamt. Rensade även min klädhängare och hängde bort sånt som jag inte passar in längre och hängde dit lite snyggare tröjor och lite så. Känns sjukt bra och skönt att äntligen ha det gjort! Borde egentligen ha tagit tag i det för länge sedan. Tänkte fortsätta rensandet här hemma resten av kvällen. Svinisarna vägrar försvinna från mitt ansikte så drar mig från att gå ut. Jag ska i alla fall våga mig ut till det lokala sushistället. Lite fredagsmys ska det bli i alla fall! Jag hoppas ni får en fin kväll! Puss & kärlek

Svinkoppsjävlar

Här sitter jag och söker jobb tillsammans med mina svinkoppsjävlar som bestämt sig för att ta över mitt ansikte. Vi ba myyyyyyser. Det började för några dagar sedan när jag upptäckte ett litet sår på hakan som såg konstigt ut och vägrade läka. Sen när jag vaknade i morse så hade jag två fina varpluppar på kinden. Tog mig ner till farbror doktorn och köade tillsammans med pensionärerna och jomen visst var det svinkoppor. Fick en liten tub salva och order om att absolut inte täcka över dom med plåster och att komma tillbaka om en vecka om svinisarna inte försvinner. Tack sa jag, sprang raka vägen till apoteket, köpte salvan, sprang hem ännu fortare, kletade på salvan och drog på ett plåster. Sen åkte jag och åt lunch med Mickemus.

 

Nu sitter jag och luftar svinisarna och söker jobb. Att det ska vara så satans svårt att lyckas få ett fjuttigt litet heltidsjobb. Min anställning som jag har nu går ut i oktober så jag börjar bli lite smått stressad. Vet ni om något jobb som söker personal här i Stockholm (och om ni inte är i behov av det själva) så får ni mer än gärna säga till! Kärlek.

Hot Island Race 2012


[Foto: Peter Andersson]
 

Lite såhär såg det ut igår när Hot Island Race ute vid Grisslinge havsbad på Värmdö gick av stapeln. Vilket race, helt sjukt. Det är utan tvekan det roligaste och mest händelserika race jag kört hittills. Jag fick bland annat känna på hur det känns att bli påkörd ett heat. Som tur var klarade både båten och jag oss bra och vi kunde starta alla heat som var kvar. Om jag skulle berätta allt som hände så skulle jag få sitta här och skriva i någon timma, och det har jag tyvärr inte tid med så jag låter bilderna tala för sig själva och summerar dagen lite såhär: Förbannat lärorik och sjukt jävla underbar. Och vet ni vad? Jag fick kliva upp på pallen för första gången. Jag missade dock förstaplatsen med åtta hundradelar, men en andraplats är inte illa pinkat det heller. Jag vill passa på att tacka Sveras Rescue team, arrangörer och team för en grym racedag. Och ett stort tack till alla er som kom och hejade på oss! Nu är det bara för mig och resten av teamet att ladda om inför säsongens sista race i Vaxholm nästa helg. Tagga!

 

(Vill ni läsa mer om racet så kan ni göra det på vår teamsida. För att komma dit klickar ni här.)

Please take my word and take my hand

[Nikon D7000, Sigma 30mm]

 

Bjussar på två bilder från när jag och kameran var ute en sväng tidigare idag. Förutom det så har jag inte så mycket att dela med mig av från denna ganska så hädelselösa dag. Samtidigt så känns det som att jag har gjort saker hela tiden, strange. Fast en liten rolig grej jag kan berätta är att mitt gamla besöksrekord här på bloggen har slagits idag. Så himla, himla kul! Jag vill passa på att hälsa er som kikar in här för första gången välkomna.

 

Nu ska jag återgå till myspysslandet. Jag hoppas att allt är fint med er kiddoz. Puss!

Helle Headwear

För ett tag sedan vann jag en mössa från Helle Headwear och jag måste bara slänga iväg ett tips, för jag har i princip bott i den enda sedan jag fick hem den. Helle Headwear drivs av superduktiga Helena som gör mössorna själv från scratch (!!!) med allt vad design och stickning osv innebär. Sjukt driven brud! Min mössa är i modellen myspys med mönstret pippi men det finns så många andra modeller och färger att välja mellan. Spana in Helle Headwear på Facebook eller läs Helenas blogg nununu. Värt varenda klick!

Sunday

Det flög förbi en luftballong tidigare idag och fotonörd som jag är så var jag givetvis tvungen att plocka fram kameran. Det är väll i stort sett det enda vettiga jag har gjort idag. Jag vaknade pinsamt sent och har mest gått runt i mjukisbyxor och tänkt på allt jag borde göra samtidigt som jag har spelat barnspel på nätet. Extremt produktiv dag.

 

Sen sist vi hördes så har det inte hänt sådär jättemycket. Jag har gått in i en vakna-jobba-äta-sova bubbla, därav min frånvaro här. Igår var jag i alla fall på en liten reunion med Joss, Lucas och Kalle. Vi åt grymt god middag på TGI Fridays och efter det körde vi utgång. Det var extremt länge sedan vi sågs allihopa så det var himla fränt att äntligen ses igen.

 

Nu ska jag återgå till att göra absolut ingenting. Slappsöndag for the win. Jag hoppas allt är fint med er. Kärlek.

So tell me when you hear my heart stop

Första september. Är det bara jag som tycker att tiden springer iväg läskigt fort? Idag passade jag på att ta en lång, välbehövlig sovmorgon. Bestämde mig för att det inte riktigt var dags att lämna sängen när magen började kurra så jag tog helt enkelt med mig frukosten och kröp tillbaka. Himla fin start på dagen. Idag är det pyssel och fix här hemma plus införskaffande av kräftor som står på schemat. Senare ikväll ska jag iväg på kräftskiva. Är taggad till tusen. Vi kanske hörs senare mina vänner, om inte så hoppas jag att ni får en fin lördag. Kärlek.
RSS 2.0