Web Toolbar by Wibiya

I could run a thousand mile




Hello folx! Efter skolan så drog jag och Jossan in till stan. Vi gick runt i lite affärer, fikade, åt glass och planerade helgen. Galet mys! Fick med mig lite fräna stuff hem som jag kan visa lite senare. Nu ska här pluggas! Heja mig. Puss på er.

Sushi for the win



Kvällen har spenderats med världens finaste kille. Vi åt sushi/friterade räkor som pappa köpt med sig hem till middag och tittade på film. Mysigt värre. Nu ska jag gå och borsta tänderna och efter det väntar ett god natt-samtal med Tim och efter det ska jag sova. Värt! Hoppas allt är fint med er. Natti Natti.

tjugoandra dagen i den fjärde månaden

Min dag har sett ut lite såhär:


Hard work på engelskan...
Jag tröttnade rätt snabbt och kladdade lite istället...
När vi slutade drog jag, Kalle och Jossan till McDonken för lunch...

Mat ♥

NU; Städa rummet. Tjing!

In the summer time when the weather is high




Just nu längtar jag efter: grillkvällar, sol, värme, brunbrända ben, solskyddsfaktor, landet, skratt, solblekt hår, sena kvällar, sommarlov.

Ikväll föll återigen snön utanför fönstret och termometern visade knappt 3 grader. Usch. Fy. Blä! Det gillas inte alls! Vart tog det fina vårvädret vägen?
Något som däremot gillas är att jag får sällskap av min fining inatt. Det är galet underbart att få sova bredvid den människan. Nu ska vi gå och borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket och mysa lite innan vi sedan somnar, inslingrade i varandras ben. Kärlek.

What's up?



Precis innan jag skulle åka iväg till träningen så såg det ut såhär utanför fönstret. 5 minuter senare sken solen. What's up med the väder?!
Just nu sitter jag och Jossan och degar i mitt rum och snart ska vi hasa oss i säng. Imorgon ringer klockan alldeles för tidigt. Vi har fått i uppgift att åka till en högstadieskola och försöka få så många som möjligt att söka till vårat gymnasium. Som tack får vi en biobiljett. Inte helt värt kanske, men endå.
Nu ska jag vara social. Ha det gryyymt! Puss

Kollage


Jag skulle inte banga på få fylla på garderoben med dessa fina ting. Varför sviker alltid plånboken vid fel tillfällen?

Heartbroken


Igår var en utav de värsta dagarna i mitt liv. Idag firar vi 20 månader. Fast jag vet inte om vi kommer fira det. Jag vill inte älska dig men endå gör jag det, eller så kanske jag älskar dig för att jag vill. Jag vet inte. Jag vet ingenting just nu. Älskar du mig?

Just a little bit


Jag är arg på mig själv för att jag är så otroligt dålig när det kommer till självdiciplin. Tanken var att jag skulle ha råpluggat inför spanskaprovet imorgon, men så blev det såklart inte. ÅH!
Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen tillsammans med min finaste. Det finns inget bättre än att sova i hans famn. God natt snyggon!

I väntan på bättre tider



Jag fick ett städryck för en liten stund sedan och började röja runt i mitt rum och nu, en kvart senare, går det faktiskt att vara här inne utan att äcklas. Jag passade även på att inviga mina nya lyktor. Snajsigt värre.
Snart kommer min fina pojkvän hit för att hålla mig sällskap inatt. Det ryktas om att han har färgat håret. Spännande!
Hoppas allt är fint med er! Puss

Tipstipstipstipstips


Jag måste tipsa er om min absoluta favvo-lotion. Det brukar inte spela någon roll om jag smörjer in mig på kvällarna för jag är oftast lika torr när jag vaknar igen, men inte när jag har smörjt in mig med denna. Ett stort plus är den somriga och fräscha doften av smultron. Den kan visserligen lukta lite unket innan den har hunnit sjunka in i huden ordentligt men när den väl har gjort det så luktar det underbart (så är det i alla fall på mig).
Den finns hos Kicks och kostar runt 175 riksdaler. Värt!

Hur matchar man en leopard?


Jag och mamma körde en riktig raket-shopping. Jag fick bland annat med mig en jeansjacka och en ny tröja hem. Och så leolegginsarna ovan såklart. Har trånat efter dom länge nu så jag kände att det var dax att slå till. Nu är det bara ett problem. Hur matchar man dom snyggast? Har ni några tips så får ni gärna dela med er.
Just nu befinner jag mig hemma hos Tim. Vi har fint sällskap av en plugghög som ska plöjas igenom. Sådär lagom kul. Fast det blir så mycket lättare med pusspauser varannan minut.

Nu ska jag återgå till plugget. Hoppas allt är fint med er! Puss

The answer my friend is blowin' in the wind





Det går i 180 mest hela tiden och hur mycket jag än har velat blogga så har jag inte hunnit. Men sånt är livet. Sen sist jag skrev så har jag bland annat dragit igång med fotbollen igen. Igår var det första träningen för mig på hundra år och det var underbart. Som jag har saknat det! Sen har jag visst haft lov också, som förövrigt var riktigt segt! Kändes som om dagarna segade sig fram. Fast det gör egentligen inget. Det var rätt skönt att känna att lovet inte tog slut direkt.

Nu ska jag dricka upp mitt egengjorda isté och sen ska jag och mamma åka till Forum en snabbis. Värt.

Hey beautiful


Nu ska jag packa väskan och bege mig hem till Tim. Ikväll blir det troligtvis bastubad och lite tv-spelande. Det gillas! Hoppas allt är fint med er.

Skull



Det blev inte så mycket fotande igår så jag har inga bilder att visa er, tyvärr. Kvällen var i alla fall supermysig! Vi spelade lite tv-spel, snackade en massa och hade det bara allmänt bra. Jag har så fina vänner.

Idag började dagen med en pizza tillsammans med Jocke och Tim @ Jockes place och efter det följde jag med Bella till Forum. Jag lyckades äntligen få tag på en döskallering inne på Glitter och en bikiniöverdel från H&M. Det gillas skarp! Nu sitter jag och velar om jag ska följa med Bella och Matilda hem till en utav deras kompisar på middag och lite chill. Det skulle vara superkul men jag vet inte om jag orkar. Jag hatar beslutsångest!

Fyra av fem toasters!

Lite såhär ser jag ut idag: Tröja från Gina (ny!) och leggins med dragkedja från H&M.

Om en halvtimma dyker det upp lite skönt folk här hemma hos Tim. Ikväll ska vi bara ha det allmänt bäst, det har jag betsämt. Kameran kommer hänga med oss ikväll så ni lär få se ett x antal bilder lite senare. Ha en gryyym kväll! Tja!
RSS 2.0