Web Toolbar by Wibiya

Leopardtassar


Nelly.com levererar.

IKEEEEAAAA

Överdrivet onödig bild.

 

Det första jag gjorde när jag vaknade var att dra på mig träningskläderna. Sen sprang jag för livet. Eller okej. Inte riktigt, men nästan. Satans skönt var det i alla fall (: Nu ska jag dra på mig chillkläder. Idag ska jag mysa runt på Ikea med en pretty much nyfunnen vän. Tänker shoppa upp presentkortpengarna jag fick utav Ikea som plåster på såret när dom skickade fel soffa till oss förut. Kommer rocka galet.

Bara för att katter äger













Träningspepp



[Source bild 2 & 3: We <3 it]
Sedan jag kom hem från skolan har jag i princip bara hällt i mig en kopp latte, ätit müsli med bär (som förövrigt är min nya drog) och klickat runt på We <3 it. Det finns så sjukt mycket träningspepp-bilder där. Är aptagg! Så nu ska jag snart dra på mig träningkläderna och dra mig mot gymmet. Idag ska jag rocka SH'BAM. Får väll se hur det går, har fortfarande ont i rumpmusklerna och jag ser ut som en pingvin när jag går. Vältränad tjej. TJA!

Eko


Hej! Jag heter Sofie och jag suger (!!!) på det där med bloggning. Trots att jag inte har uppdaterat på fyra miljoner år så är det några fina som har klickat sig in här varje dag. Man kan ju inte bli annat är varm i hjärtat. Jag har börjat komma igång med träningen nu och har lagt full folkus på den, så därför har jag lagt bloggen åt sidan ett tag. Köttade Nike get fit-passet på Sats igår och tänkte kötta Shape idag, men icke. Har så förbenat ont i rumpmusklerna efter igår så det blev en powerwalk istället. No more soffpotatisande här inte. Förövrigt så jobbar skolan på att kväva sina elever med plugg. Är så in i helvete jävla skoltrött. MEN! Lov nästa vecka. Gråter nästan glädjetårar :') Annars så har vi haft avslutning med osy-gänget. Fotade lite och sådär, kan visa er latero. Har inte så mycket mer att tala om för er barn just nu. JO! Ny bloggdesign också. Kände för en mer enkel design, och så fick det bli. Hoppas ni inte tycker att den är allt för ful. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och efter det ska jag fixa middag. Hoppas allt är kung med er! Vi hörs snart igen! PUSS!

Frukost <3


Frukost måste vara Guds gåva till mänskligheten. Eller nått. Idag mår jag bättre, fast inte helt bra för att hasa mig till skolan. Röööööh. Jag börjar snart klättra på väggarna mer än vanligt. Jag har sett klart både fjärde säsongen Grey's och OC skivorna jag fick av Bella. KaTaStRoF!!!

Once upon a time


Rotade lite i mina lådor nyss och hittade en skiva från The Studio. Trefligt tänkte jag och matade in cd:n i datorn. Och sedär. Det här är jag för tre år sedan, förlovad och heja tjillivippen. Snälla. Immunförsvar. Gör. Mig. Frisk.

Mitt immunförsvar hatar mig och jag hatar mitt immunförsvar



Jag ska göra kaoz med mitt immunförsvar. Eller sparka det. För det är sämst. Är på g att bli sjuk igen. OrKaR iNtE. För att inte bli allt för deperimerad så sprang jag in på Ica och köpte en massa onyttigt. Sen kom jag på att jag fick första säsongen av OC av min fina Bella när jag träffade henne sist. AH. Kan nog bli en ganska fin kväll i alla fall. Nu ska jag äta upp ett utav kakpaketen och dö i soffan. Hoppas ni mår bättre i alla fall! PÖZZ!

Robert Gustafsson levererar


HAHAHAHAHAHHAHAHA!! Har kollat på Gustafsson tre trappor på Tv4play nu under kvällen (jag har inte kirrat några kanaler till ze tv än, heja mig). Seriöst. DOG! Han är ju helt underbar Robban alltså. HAHAHAHAH! Can't wait till nästa söndag. HAHAH! Hej magrutor. Nu ska jag försöka sova. Natti finisar.

(Ps. Kika in min m8 Erik's blogg. Hans garderob levererar, han med för den delen! Iiiin och läääs. Nu. Mars pankaka!)

Brunch



Hej barn! Idag vaknade jag seeent. Gick upp ur sängen och fixade en rejäl frukost, placerade mig till soffan, slog på Grey's och sen... Åt jag. Bästa starten på dagen. Nu har jag lyckats få på mig något annat än pyamas och gjort mig klar. Så nu är jag redo för allt vad den här dagen har att erbjuda! ........... HAHA! Typ. Vi lär höras latero kids. Ha en kung dag osv. PÖZZ!

Plus och minus

Dagens plus:
+ Gick till skolan även fast jag försov mig.
+ Träffade fina Bella efter skolan.
+ Jag och Bella åt en riktig mellis. Flingor, yohgurt, te, mackor osv. Dog.
+ Sa nej till krogen och fekkenation. Chillkväll. Sjukt ägit.
+ Jag hämtade ut ett paket på posten. Det innehöll bland annat:


Dagens minus:
- Försov mig onödigt mycket. Började 8.30, var i skolan 12. Inte coolt (men satan vad skönt det var att sova!!!!)

Nu:
+++++ Ska möta upp sängen för en nattlig date. Har aldrig varit mer taggad! Hoppas allt är kung med er lezare! Natti. P&K!

Tacokväll

Photo Booth levererar! Just nu sitter jag och halsar min andra kopp/mugg/whatever latte, dunkar musik och taggar inför ikväll. Alldeles snart (typ nu) ska jag springa iväg till bussen och rulla hem till min osy-m8 Anncha. Hon och jag + Eva ska äta en himla massa tacos och slå våra kloka huvuden ihop inför SUKmötet på torsdag. Tror kvällen kommer rocka! Hare bäst (ville skriva treflig älg också, men det är ju måndag. så tji fick jag). PÖZZ!

Awesome helg



Hey dudes! Seriöst. Jag har haft den kungligaste helgen ever. I fredags drog jag till en friend och slöade framför en film. Efter filmen mötte vi upp lite annat skönt folk och gjorde stan osäker. Vi började på krogen och avslutade kvällen lekandes i en lekpark. Pretty awesome. Vaknade upp bredvid fina Johanna på lördagen. Hatade mig själv för att jag glömt både hörlurarna och solglasögonen hemma. Mötte upp Bella. Rastade Bengan hela dagen. Filmade och knäppte lite grymma foton. På kvällen mötte jag upp Eva. Vi käkade middag på Pizza hut och snackade lite skit. Dog i sängen runt två! Idag har dock inte varit lika awesome. Vaknade och började tvätta direkt. Sen har det inte hänt något mer. Ska ta mig till Ica snart och köpa en massa mat. Kylskåpet ekar tomt = Ledsen Sofie. Det måste ändras! Latero!

Blooper



Jag och Bella tog med oss Bengan och våra kameror och gick ut och filmade lite. Här skulle vi försöka få till ett bra avslut. Det gick sådär. Enjoy.
RSS 2.0