Web Toolbar by Wibiya

Idag är en bra dag

Jag kom hem från min livs första gruppintervju på Espresso House för några timmar sedan. Innan jag åkte hemifrån var jag supernervös och jättenyfiken på vad som skulle hända, hur många vi skulle vara, vilka frågor som skulle ställas osv. Men när jag väl kom dit släppte lite av nervositeten. Dels för att det var snälla och sköna människor som också sökte vilket gjorde det lättare att prata och ta lite plats, men också för att dom som höll i själva intervjun var lugna och äkta på något vis. Det blev aldrig det där stela och obekväma vilket jag är superglad över. Nu ska jag hålla alla tummar och tår jag har för att det här går vägen. Inom tre veckor skulle vi få svar.
 
Ooooch som pricken över i:et så satte jag mig ner och bokade en resa tillsammans med min bättre halva när jag kom hem. Åh. Vi har pratat ett ganska bra tag om att åka iväg och vi har suttit och spanat efter prisvärda resemål för fullt och igår hittade vi ett. Den 20e åker vi och jag är så sjukt taggad. Det ska bli så otroligt skönt! Världens bästa.
 
Nu ska jag fixa lite smått innan jag åker vidare mot Jonatan. Både han och jag har träningsvärken from hell (eller okej, kanske mest jag) så vi har bestämt oss för en lugn myskväll. Som jag har saknat honom! Jag hoppas allt är fint med er, puss!
 
Tröja och skärp från Bik Bok - Byxor från Dr. Denim

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0