Web Toolbar by Wibiya

Såhär tar jag hand om mitt hår


Jag fick en fråga för ett tag sedan om jag skulle kunna berätta hur jag tar hand om mitt hår och hur jag har lyckats få det så långt. Och självklart kan jag det! Here we go (bättre sent än aldrig, hehe).

- Jag tvättar håret tre - fem gånger i veckan beroende på hur mycket jag tränar med Bed Heads shampo och balsam. Finns att köpa här.

- Jag använder en inpackning för torrt hår ungefär två gånger i veckan. Just nu kör jag med en inpackning från Dove.

- Efter varje tvätt och när jag känner att det behövs har jag i L'oréals Mythic oil (den fungerar även som ett värmeskydd). Min lilla räddare i nöden! Den tillför näring till håret och gör det mjukt och glansigt. Finns att köpa här.

- Jag borstar aldrig håret när det är blött och jag fönar det väldigt sällan utan låter det till 99.9% av gångerna självtorka, och skulle jag behöva föna håret har jag alltid i ett värmeskydd innan.

- Jag använder aldrig plattänger eller hårspray/mousse.

- Jag sover alltid med en bulle på huvudet.

Jag har inga favoritprodukter utan jag testar nästan alltid på nya när dom jag har tar slut. Jag tycker det är superkul att testa på nya produkter, fast det är mest för att jag tröttnar på hur dom doftar ganska fort. Däremot är jag noga med att välja produkter som är anpassade för mitt hår (med undantag för det schampoot och balsamet jag använder nu som är anpassade för normalt hår) och att använda en vårdande olja. Annars gör jag inget speciellt. Anledingen till att jag har fått det så långt är nog för att jag hatar att går till frisören och är riktigt sämst på att ta mig i kragen och boka klipptider. Men samtidigt tar jag hand om det så det behöver inte klippas så ofta *pEpPaR pEpPaR* (: Fast nu börjar det faktiskt bli dax........

Passfix och fika


Här ekar det tomt. Skyller på skolan som vanligt, heh. Idag var i alla fall jag, Joss och hennes mamma och fixade nya pass (snartsnartsnart åker vi, längtar sönder). Höll på att dö när jag fick se hur passfotot blev. Alltså, HAHAHAHHA!! Varför ser man alltid ut som stryk på id/pass/skolfoton? Facet sviker alltid när det måste leverera. Lågt. Innan det var vår tur att fotas osv passade vi på att äta på universums mysigaste café. Vi åt bland annat (utan att överdriva) universums godaste grillade kyckling och baconmacka och en sjukt god havre och chokladkaka. Drack dödsgott te gjorde vi också. Sen vet jag inte om allt var så gott som jag får det att framstå, för jag var nämnligen dödens hungrig... Men ja, det var min dag i stora drag (rimmarN). Nu ska jag duscha, sen återuppta dejten med sängen som jag var tvungen att pausa imorse. Jag hoppas allt är grymt med er kidz. Puss och god natt <3
RSS 2.0