Web Toolbar by Wibiya

Idag är en bra dag

Jag kom hem från min livs första gruppintervju på Espresso House för några timmar sedan. Innan jag åkte hemifrån var jag supernervös och jättenyfiken på vad som skulle hända, hur många vi skulle vara, vilka frågor som skulle ställas osv. Men när jag väl kom dit släppte lite av nervositeten. Dels för att det var snälla och sköna människor som också sökte vilket gjorde det lättare att prata och ta lite plats, men också för att dom som höll i själva intervjun var lugna och äkta på något vis. Det blev aldrig det där stela och obekväma vilket jag är superglad över. Nu ska jag hålla alla tummar och tår jag har för att det här går vägen. Inom tre veckor skulle vi få svar.
 
Ooooch som pricken över i:et så satte jag mig ner och bokade en resa tillsammans med min bättre halva när jag kom hem. Åh. Vi har pratat ett ganska bra tag om att åka iväg och vi har suttit och spanat efter prisvärda resemål för fullt och igår hittade vi ett. Den 20e åker vi och jag är så sjukt taggad. Det ska bli så otroligt skönt! Världens bästa.
 
Nu ska jag fixa lite smått innan jag åker vidare mot Jonatan. Både han och jag har träningsvärken from hell (eller okej, kanske mest jag) så vi har bestämt oss för en lugn myskväll. Som jag har saknat honom! Jag hoppas allt är fint med er, puss!
 
Tröja och skärp från Bik Bok - Byxor från Dr. Denim

Första mördarpasset

Idag var det dags för första mördarpasset tillsammans med Bea på TMT i Tullinge. Vi inledde hårt med både styrka och lite kondition. Vi fick pausa några gånger för att frukosten jag åt imorse skulle få en chans att åka ner i magen igen, men jag tycker att det gick grymt ändå. Vi avslutade med att köra thaiboxning = höjdpunkten för hela dagen. Roligaste träningsformen alla kategorier! Jag var så satans trött efteråt att jag knappt kunde gå i trappor utan att vika ihop benen helt och faceplanta asfalten. Så fruktansvärt skönt. Är helt sjukt taggad på att få träna igen, vilket blir på torsdag. Taggataggatagga! Nu: powernap. Puss!
 
(bilderna togs efter passet, därav att de blev nååågot oskarpa..)

Nystart 2.0

Imorse var jag något förvirrad när jag vaknade och klockan visade 08.30. Först fick jag smått panik och tänkte "helvete, nu blir jag sen till jobbet", men sen slog det mig att jag faktiskt inte skulle åka till kontoret idag. I fredags var nämnligen min sista dag. Det känns både tråkigt och skönt på samma gång men jag känner att jag gjorde rätt val. Nu ska jag satsa på körkort (äntligen), fota så mycket jag bara orkar och ladda inför en intervju för en deltidstjänst på onsdag. Går inte intervjun som jag vill så har jag lite små idéer jag kan spinna vidare på. Spännande.

Just nu sitter jag och trycker i mig kesella med hallon och gör mig redo för att träffa Bea på Tullinge Muay Thai. Vi ska lägga upp en träningsplan fylld med mördarpass för cirkus en månad frammåt. Det går inte att hitta ord som beskriver hur taggad jag är. Mötet med Bea blir startskottet för min nystart 2.0. Ska bli så skönt!

(och em, ja. Jag kunde inte hålla mig borta från att ändra designen här igen..)
RSS 2.0