Web Toolbar by Wibiya

Hola amigosJag spenderade årets midsommarafton med typerna ovan. Vi åt jordgubbar (svindyrt(!) men ett måste) och åkte båt + wakeboard. När det var dax för middag så delade vi upp oss och tanken var att vi skulle ha träffats igen när vi var klara. Men både jag och Tim höll på att somna vid matbordet så vi ställde in. Lite fail.

Idag har jag ett rum och ett badrum som måste städas. 2 ton smutstvätt som ska tvättas och lika myket ren tvätt som ska vikas och läggas in i garderoben. SCORE!

Cross
Lite blandade bilder från idag. Nu ska jag ge mig ut i kvällsolen och möta upp min fina vän Johanna. Vi ska hyra film och snacka en massa skit. Sånt gillas! Hoppas allt är fint med er. Puss

Om du var här nu så skulle jag ge dig all min kärlek


Du såg så fridfull ut när du låg där i kistan med händerna knäppta över magen insvept i din nya vita skjorta. Du såg ut att sova gott.

Idag var sista gången jag fick se dig. Sista gången någonsin. Jag saknar dig

Lite randompicsDirekt när jag klev innanför dörren här hemma efter dagens arbetsdag drog jag på mig bikining och la mig i solstolen en timma. Snuskigt värt! Lyckades få lite (med betoning på lite) mer färg vilket alltid är nice.
Som ni säkert märker håller den dåliga uppdateringen i sig, vilket den också kommer göra ett tag till. Jag har fullt upp med att planera mammas begravning med allt vad det innebär och mitt i allt så försöker jag leva ett så normalt liv som det bara går. Sen tampas jag med bilden från det ögonblicket då jag såg henne ligga där på baksidan med huvudet vilandes mot de kalla stenplattorna. Den synen har satt sitt spår.
Jag hoppas att ni inte slutar följa bloggen under den här perioden. Jag kommer tillbaka på rikigt när jag har ork, tillsdess kommer det ramla in lite inlägg då och då. Hoppas ni förstår

Full fart


Jisses, mitt jobb is killing me! Där av uppdateringen. Nu ska jag bjuda min pojk på restaurangmiddag & bio. Han fick det av mig när han fyllde arton så vi tänkte slå två flugor i en smäll och fira vår 23 månaders dag på samma gång. Det kommer bli gryymt! Hoppas allt är fint med er. Återkommer med bättre uppdatering så fort som möjligt. Pussar

Here we go!För att delta:
- Skriv en kommentar till det här inlägget där du skriver att du är med.
- Du får mer än gärna länka till tävlingen i din blogg (det är okej att använda bilden).
- Nu på torsdag (den 17:de) klockan 21.00 drar jag tio finalister.
- Vinnaren får en plats i menyn under en vecka!

Börja anmäla er nu. Lycka till :)
Avslutad!

This is it

Det finns inga dåliga kläder bara dåligt väder


Jag diggar inte vädret just nu. Idag har det ösregnat hela dagen och när jag kikade på smhi's hemsida så möttes jag av det ovan. Jag menar 16 grader och målnigt (@ tisdag)?! Det är juli. Sommar. Det ska vara varmt nu! Jag vill ligga ute och steka i solen och förbereda brännan för beachen nu, vilket jag inte tror att jag är ensam om. Jävla skitväder!
Efter som att det inte gick att vara ute idag så har jag och pappa försökt få någon ordning här hemma. Jag försökte städa och rensa mitt rum men utan vidare resultat. Det enda jag har åstakommit är lite damsugning, lagning av en låda och så har jag flyttat allt som låg på golvet till sängen vilket innebär att jag inte har någonstans att sova just nu. Heja mig! Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag flytta tillbaka alla saker till golvet igen. Imorgon väntar jobb och jag inte alls taggad. Sov gott (och förlåt för ett negativt inlägg!)

A big change


Jag tok-tröttnade på min förra design så jag bestämde mig för att göra en ny och voila, här ser ni resultatet. Får se hur länge jag står ut med den, haha :> Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Nu ska jag krypa ner bredvid Tim i sängen. Hoppas allt är fint med er, god natt

Hama star 700Sedär, min kompis har fått en uppdatering. Passade på att springa in på Siba när pappa och jag var ute och åkte tidigare idag och kom ut med detta. Har velat ha ett stativ i evigheter nu så det känns bra att äntligen ha tagit tummen ur röven (och släppt snåljåpen i mig) och köpt ett. Jag är nöjd :>

Kameragodis


Lemur


Den här lilla krabaten kom fram till mig när jag var på Skansen tillsammans med igår. Hur söt på en skala 1 till 10? Var nära på att plocka med mig honom hem ;)

Nu ska jag fixa middag och efter det tänkte jag få lite snyggt i mitt rum. Catcha latero!

Nu är det äntligen sommarlov


Dagen började med prinsesstårta, ett galet roligt uppträdande av några lärare och betygsutdelning. Därefter åkte klassen in till Skansen. Det har varit en fin dag med kanonbra väder. Kameran hängde med såklart så jag har massvis med bilder att visa er.
Just nu sitter jag och dricker saft (fick ett plötsligt megasug efter det) och njuter av tanken på att det är sommarlov. Underbart. Snart kommer min fina pojk hit och håller mig sällskap. Jag är rädd för att vara själv, speciellt på kvällarna. Usch! Hoppas allt är fint med er och förlåt för ett aningens osammanhängande inlägg. Jag skyller på att jag är galet trött

Du kommer alltid att vara världens bästa mamma

Jag förstår det inte. Du fanns hos mig igår och nu är du borta. Allt gick så fort. Jag hoppas du förstod att du var världens bästa mamma, vilket du fortfarande är. Det enda skillnaden är att du inte är någon fysisk mamma längre, men jag vet att du finns här.
Du var en helt fantastisk person på alla sätt och vis. Du har alltid rest dig upp oavsett vad och det inspirerar mig något enormt. Du var ett levande bevis på att allt är möjligt.
Du har lämnat ett stort tomrum efter dig som ingen någonsin kommer kunna fylla ut. Jag lovar dig att din begravning kommer bli den absolut finaste begravningen du har varit på.
Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och jag kommer aldrig att glömma vilken underbar människa du var.

"God natt älsklingsunge"
"God natt älsklingsmamma"
Jag älskar dig förevigt

Vi ses i nangijala


Vila i frid min älskling, jag älskar dig
RSS 2.0