Web Toolbar by Wibiya

Part two

Modell: Jag | Redigering: Jag | Foto: Isabell Wohlfart | Nikon D7000, Sigma 30mm 
 
Hej på er! I detta nu sitter jag med all sannorlikhet på jobbet och äter lunch. Eller så sitter jag och jobbar, hungrig, och längtar efter att få äta. Därför har jag knåpat ihop ett tidsinställt inlägg (: Ovan ser ni ännu en bild från min och Bellas fotoroadtrip. Fast denna gång är det hon som står bakom kameran. Jag måste erkänna att jag är helt nerkärad i miljön, alla rapsblommor. Så himla fint! 

Part one

Modell: Isabell Wohlfart | Foto: Jag | Nikon D7000, Sigma 30mm

Efter-semester-ångest

Livet på en pinne 
 
Åh. Nu är min semester slut och jag har spenderat dagen på jobbet. Första dagen efter semestern kan ju vara den mest ovärda dagen in game. Men jag försöker att inte vara allt för otaggad, för jag har haft två himla himla fina veckor. Jag har bland annat fått vakna upp bredvid min bättre halva flera dagar, ätit mysfrukostar, legat och läst i solen på bryggan, raceat och träffat fina människor. Så himla oslagbart.
 
Meeen, nu är det bara att ladda och och slå på jobbmodet. Jag tänkte försöka mig på att hinna redigera några av bilderna från min och Bellas fotoroadtrip snarast också. Det kliar i redigeringsfingrarna vill jag lova 

Racinghelg

Nu ger vi oss av mot Kil och en helg fylld med racing. Är så sjukt taggad! Nya hjälmen är med plus att pappa är snäll och lånar ut sin overall, min gamla hjälm och overall var tvugna att skrotas efter förra racet då jag kraschade och fick spendera en natt på sjukhus. Nu laddar vi om, go hard or go home! ❤

Balkongfrukost

Lite såhär såg det ut när jag och min bättre halva ordnade mysfrukost ute på balkongen i solen. Jordgubbar med mjölk kan vara något av det bästa som finns ❤ Nu ska vi göra oss i ordning för att åka och äta lunch med resten av min lilla minifamilj: farmor och pappa. Jag hoppas allt är fint med er och att ni får en kanondag! Puss och kärlek!

Behind the scenes

 
Här ovanför ser ni två "behind the scenes" bilder från min och Bellas fotoroadtrip tidigare idag. Vi lyckades hitta två superfina ställen och några av bilderna vi tog blev så himla himla fina. Ni ska få se så fort jag har hunnit redigera dom. Dock konstaterade vi rätt snabbt när vi kom hem och kikade igenom alla bilder att våra stå-bakom-kameran-outfits inte är dom allra finaste, haha. Men vad gör man inte för att slippa fulbränna? Jag skrattar så jag gråter varje gång jag ser bilden på Bella, den till höger. Världens minsta ben till världens största överkropp ❤ 
 
Nu ska vi röra oss ut och köpa sushi. Ikväll står filmkväll på schemat. Så himla värd första dag på semester ❤

Ny design

 
Några timmars photoshop- och kodningsnördande senare och vips så har bloggen har fått en ny design. Det kommer se lite konstigt ut om ni kikar i arkivet i och med att jag har ändrat bredden på bloggen (större bilder från och med nu ❤) och så, men jag hoppas att det inte är något som ska störa allt för mycket. Det är fortfarande liiiite pyssel kvar med headern och arkivet som jag inte hann med igår innan klockan blev jättemycket, men jag kunde inte hålla mig från att uppdatera hehe. Får försöka se till att fixa det asap. Hiss eller diss? ❤

Längtan och saknad

Varje dag ser jag saker som jag vill föeviga. Varje dag tänker jag på hur mycket jag saknar att fotografera. Jag saknar att vara kreativ. Jag saknar den där upprymda känslan som infinner sig när jag sätter mig framför datorn och startar Photoshop efter en lyckad fotorunda. Jag saknar att vara jag.
 
Jag hatar känslan av att bara vara. Glida runt som i en bubbla. Äta-jobba-sova-dö. Jag hatar känslan av att kvävas på grund av stress. Och jag hatar att inte hitta någon tid till vänner, familj och mig själv. Hur mycket jag än letar så finner jag ingen extra timma att lägga till på dygnet och det gör mig så otroligt förtvivlad. Jag hatar att vara irriterad, trött och avvisande. Jag vill ju så gärna bara krama, älska och skratta.
 
Nu börjar vägen tillbaka. Vägen tillbaka till skratt. Vägen tillbaka till livskvaliten och den goda synen på livet. Och jag börjar här och nu. Med att sitta insjunken i Photoshop i någon timma, låta redigeringstankarna flyga iväg för att sedan dela med mig här. Precis som jag gjorde förr. Och som jag har saknat det.
RSS 2.0