Web Toolbar by Wibiya

Ken Block


Låt mig presentera er för min absolut största förebild här i livet, Ken Block. Han är en extremsportare från USA som bland annat har tävlat i motocross och rally. Dessutom driftar han som en gud (videon 01.05). Om jag fick byta liv med en känd person för en dag så skulle jag välja att byta med honom. Hur cool vore inte det?

They say they aint heard nothing like this in a while
Jag och bästis igår <3

Det här har varit en klockren helg. Jag har bland annat: sett Due date och skrattat tills tårarna rann (hysteriskt rolig film!), umgåtts med fina människor, firat en månad med finis och så har jag äntligen tagit tummer ur, ja ni vet, och färgat + klippt håret. Nize! Idag ska jag ägna mig åt vanliga söndagsgrejer som städ och tvätt. Ska försöka hinna städa mig själv också innan jag åker till finis padre för middag. Ska bli såft!

Fina ord samlade på ett och samma ställeFör några dagar sedan gjorde jag något som jag har tänkt att göra länge. Jag pysslade ihop en bok där jag kommer samla allt fint som jag får höra och sånt som gör mig glad. Så här kommer alla era fina kommentarer (som gör mig så otroligt glad. ni är bäst!) att hamna så smårningom. Tanken är att jag ska plocka fram boken när jag känner mig ledsen och obetydlig och läsa allt fint om och om igen och bara se sånt som gör mig lycklig. Då kan jag ju inte bli annat än glad igen.

red, white and blue


New in. Linne från Bik bok och kjol från H&M.

Nu ska jag visa mina skillz i köket. Spagetti och köttfärssås in my <3! Peace out..

iPhone ♥


Tänkte mest presentera er för min nya bebis, mr. iPhone. Lycka!

rubrik


Har egentligen inte så mycket att säga förutom hej. Stannade hemma idag från skolan idag och har knappt lämnat sängen. Mina känslor är ganska okontrollerbara just nu vilket är extremt irriterande. Jocke kom hit och höll mig sällskap så jag inte skulle vara ensam. Han är väldigt bäst! <3 Pappa kom just hem med mat så nu ska jag tjocka i mig lite ribs från Texas burger. Kärlek! Peace out..

(note till mig själv: dammsug rummet för helvete. u.r.k!)

So please won't you tell me where the road will end


Träningsvärk (brukar vara positivt, men inte idag) + halsont + trött = dålig dag. Så ikväll tänker jag gömma mig under täcket och äta choklad. Tja!

Kollage

Lite såhär skulle jag vilja se ut just nu.

Man, I wish i was beautiful


För någon vecka sedan upptäckte jag att jag har blivit förvånansvärt vig. K tycker säker ni. Men jag har aldrig ens kunnat nudda mina fötter utan att köra upp knäna mot hakan. Så jag vara bara tvungen att föreviga det hela. Vem vet hur många gånger jag får uppleva detta? Coolt tycker jag. Nu ska jag dricka upp mitt te och lite senare är det dax att förbereda sig inför beach 11. Fred ut!

Triss i bra bloggar


thingsyouremember.blogg.se.


turnitoff.blogg.se.


paulsdotter.blogg.se.

SundayFrukost <3

Middagen hos finis pappa var supermysig. Vi bjöds på pasta med köttfärsås, vilket är min favoriträtt, så jag var med än nöjd :> Efter middagen åkte vi till Café 60 tillsammans med två fina typer. Jag säger bara hallon cheesecake in my Idag ska jag ägna mig åt vanliga söndagsgrejer som tvätta, städa och plugga. Naiz! Hoppas allt är bäst med er.

Lördagsmys


Nu åker jag och finis hem till hans pappa för middag. Ska bli mys! Ha en grym kväll kompisar. XoXo

En dag på stanIdag fick jag äntligen träffa min fina vän Katti som varit i England i tre månader. Hon, jag plus Bella åkte in till stan och satte oss på Tullys (som förövrigt är världens bästa café som ligger vid Götgatsbacken här i Stockholm. Har ni inte varit där så åk dit!) och åt lunch/fika. När vi fyllt magarna knatade vi i lite affärer innan vi åkte hem. Extremt fin dag! Kvällen kommer spenderas med min favvokille. Kan inte bli mycket bättre.

"Att veta att man plötsligt står på sina egna vingliga ben"

Jag sitter uppkrupen under duntäcket i min stora säng tillsammans med 1000 tankar. 1000 tankar på kärlek. För mig är kärlek något fint. Något som jag har lätt att dela med mig av. Något som alla har rätt till. Kärlek är något som gör mig glad och varm i hela kroppen, men det kan även få det att hugga till i magen. Känslan av att älska någon är enligt mig det bästa som finns samtidigt som det kan vara otroligt jobbigt. För mig är det jobbigt när man inser att kärleken man en gång hade för någon förvandlas till något annat. När känslan av att vara kär byts ut mot känslan av att älska en vän. Att veta att man plötsligt står på sina egna vingliga ben. Kärlek är kompicerat men endå så simpelt. Det kan göra mig förvirrad.

Resultatet av för lite sömn


Just nu har jag så mycket jag vill berätta för er, problemet är bara att jag inte vet vad jag ska ta först. Så istället för att berätta något av det jag har att berätta (efter att ha raderat och börjat om ett x antal gånger pga. beslutsångest om vad jag ska berätta först) så talar jag istället om att jag ska berätta en massa för er. Eh. Ah, vart jag vill komma vet jag egentligen inte. Men en sak vet jag: jag måste städa mitt rum. Och sen vet jag en till sak: att det här inlägget vart jättetöntigt. Och en sak till: jag rådiggar designen. Såg att det-här-är-jag-i-snabba-dra-texten vart aningens lång. Fast vem bryr sig? Det är väll egentligen det som är intressant med bloggar, att läsa om andras liv. Det tycker jag i alla fall. Vad bitchigt det där lät, lovar att det inte var meningen. Nu ska jag ta tag i mitt äckliga rum. Over and out!
RSS 2.0