Web Toolbar by Wibiya

Någonstans där så blev jag den jag är nu


seriös chey..
- Jag tar illa upp om någon säger att jag är flickig.
- Jag älskar pasta.
- Motorer är min stora passion här i livet (fast det visste ni ju redan)
- Jag trivs bäst när jag umgås med killar.
- Oliver är gott.
- Jag älskar mat.
- Jag gillar inte att sova längre än till 10 på helgerna.
- Mina vänner är det finaste jag har.
- Just nu vill jag ligga på varm strand i Thailand.
- Jag ska hoppa fallskärm i sommar.
- Jag satt och tittade på gamla bilder tidigare idag och hittade dom här som togs för över två år sedan:


hahaha
- Jag funderar på att färga håret blondt igen.
- Jag älskar att det är lov.
- Jag älskar att sitta vid vattnet och titta på solnedgången med någon jag tycker om.
- Just nu känner jag för att spendera natten tillsammans med världens bästa Bella och göra det vi är bäst på, att skratta.
- Jag skrev det här inlägget i brist på något intressant att komma med.
- ... och jag hoppas att det inte var allt för tråkigt att läsa.

Konsten att våga vara sig själv

När jag var mindre tänkte jag alltid på vad alla andra skulle tycka och tänka om mig och det gjorde att jag inte alltid vågade göra det jag ville. Det hindrade mig från att vara mig själv. Nu, 10 år senare, undrar jag varför jag lät någon annan styra mig och mitt liv.
Sen mamma dog har jag börjat se livet på ett helt annat sätt. Jag har börjat förstå det fina med att uppleva saker och göra det som är viktigt för mig. Jag har börjat tänka på vem jag vill vara och hur jag ska komma dit, vilka mål jag har och hur jag ska nå dom. Jag tänkte i och för sig mycket på det när jag var mindre också men skillnaden mellan då och nu är att jag inte tänker låta någon annan sätta stopp för mig. Ingen annan ska få hindra mig från att få ut det jag vill av mitt liv och ingen annan ska få mig att bli osäker på mig själv.
Är det inte konstigt att det finns människor som vill förstöra för andra? Människor som faktiskt tycker att det är kul att se andra misslyckas. Människor som lägger ner tid på att få andra att må dåligt. Personligen har jag väldigt svårt för sådana personer och jag önskar att dom en dag ska inse att det i slutändan inte lönar sig att sänka andra.
Det jag vill komma fram till är att jag hoppas att du tänker som jag, att ingen ska få hindra dig från att göra det du vill. Låt ingen annan sätta stopp för dig och låt ingen annan få dig att tvivla på dig själv. Var stolt över dig själv i alla lägen för du är bäst precis som du är, oavsett vad någon annan säger.
Till sist vill jag bara säga att jag är otroligt tacksam över att ni läsare tar er tid och skriver en massa fina ord till mig. Bara det är ett bevis på att ni är absolut bäst! Ni anar inte hur mycket alla små ord betyder för mig. Tusen, tusen tack för att ni är så fina. Alla borde vara som er. Jag älskar er

Frullekost


Morris i ett nötskal


Hola guapas! Jag trodde att halsontet skulle gå över men istället så åkte jag på feber. Så jag har känt mig ganska däckad både igår och idag. Det ända jag gjorde igår var att tittat på film och ätit godis i sängen och jag antar att det är det jag ska fortsätta med idag. Ganska värt egentligen :) Hoppas allt är fint med er och att ni mår bättre än mig. LOL (lots of love) <3

Swahili bob's
Hei kidz! Efter skolan drog jag mig in till stan för att agera handhållare när Johanna skulle kirra sin första tatuering. Motivet var en panda och den vart AWESOME! Tog tyvärr aldrig någon bild när den blev klar. Nöt jag är. Får fixa det nästa gång vi ses. Jag är så sjukt avis. Jag vill också tatuera mig. Men jag får vänta för jag är inte arton. Häst! Nu ska jag ta min dumma, onda hals och mitt dumma humör och hasa mig mot sängen. Woop woop. Pisskväll. Positiv chey. Smellyah tomorrow då jag förhoppningsvis är på liiite bättre humör. Peace dude.

(ÅH! Något som skulle få mig på mycket bättre humör vore om ni röstar på mig hos Lilija där jag har chansen att bli veckans blogg <3)

Lite nytt


Jag gick hem från skolan efter lunch. Har haft ett riktigt berg och dalbana-humör hela veckan och idag gav jag upp tog mig hem. Hade egentligen tänkt att plugga direkt när jag kom hem men istället så satte jag igång med en ny design. Hatar den förra jag hade. Usch! Groteskt ful. Nu är det i alla fall nytt och fräscht. Dock suger det att jag var tvungen att minska storleken på bloggen lite (allt för att jag är för dum i huvudet för att förstå hur man laddar upp stora bilder på någon annan hemsida) så bilderna i inläggen längre ner får inte riktigt plats. Bortsett från det är jag apnöjd :) Nu ska jag kirra latte och försöka plugga lite. Catcha latero <3

Arkivet


Satt och kikade lite i arkivet och ÅH vad jag längtar till sommaren. Helt sjukt att det bara är några månader kvar. Förutom att drömma mig bort till alla varma stränder och bara ben så har jag laddat upp med en latte och tagit en alvedon. Här ska pluggas. Satt och skrev upp alla restuppgifter jag har och antalet är pinsamt. Så nu ska jag försöka beta av några. Under tiden kan väll ni berätta lite om vad ni skulle vilja se mer av här? Skulle vara kul att veta för just nu har jag noll idéer. Puss

wishJag fyller år snart (om 34 dagar för att vara exakt) och jag har funderat ganska mycket på vad jag ska önska mig. Egentligen behöver jag inget men det känns så tråkigt att bara önska sig pengar, speciellt när det är den efterlängtade 18års dagen som ska firas. Efter att ha värmt upp hjärncellerna ett tag så kom jag på något extremt bra: ett presentkort från VS. Har hängt inne på deras hemsida ett bra tag och suktat efter en massa fint stuff. Klockrent!

Vårkänslor <3


Ganska händelselös dag om man bortser från att jag och Bella faktiskt tog tummen ur och dammade av kameran för en snabb fotopromenad. HAHA! Promenad. Jag är sämst. Vi gick i stort sett bara utanför dörren. Så ta bort promenaden. Vi passade i alla fall på att utnyttja det grymma ljuset ute och lyckades få till några ganska najsa pic's. Awesome! Resten av dagen ska jag mest tänka på sånt som borde bli gjort under tiden som jag lyssnar på musik och dränker stressen i té. Ganska värt endå. Hoppas allt är fint med er! Peace out <3

stockholms i särklass godaste chokladboll

Jag, finis och Joss åkte till Tullys efter skolan för att försöka göra årets sämsta dag lite bättre och jag tycker att vi lyckades helt okej. Jag menar, vilken dag kan inte bli bättre av en chokladboll eller två? När vi ätit upp alla godsaker och druckit upp allt te åkte jag och finis hem till honom och dog i sängen. Ganska nice och jag får säga det själv. Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att för en gångs skull chocka halva skolan med att komma i tid i morgon. Peace <3

Skumpa mitt i veckanNu mina vänner, I have some big news! Idag fick jag och pappsen reda på att det är 98% säkert att vi har fått tag på en lägenhet. HUR NICE? Om allt går i lås så flyttar vi i april. För att fira detta korkade pappa upp en väldigt fejkad champagne (jag är egentligen helt emot alkohol i veckorna men jag gjorde ett litet undantag idag) och dukade fram sushi. Ååh, jag hoppas, hoppas, hoppas att det här ska gå vägen! Jag håller alla tummar jag har.
RSS 2.0