Web Toolbar by Wibiya

Dagens vill ha

Jacka - Jofama, tröja - Modekungen, ringar - Cocoo.se, Skor - Nelly.com (direktlänk)

Chillkväll
Passade på och köpte med mig lussebullar, julmust, Toy story 3 och en stor sushi hem när jag var och handlade förut. Chillkväll i soffan for the win. Ska fortsätta chilla framför tv'n tillsammans med Äntligen hemma. Jag hoppas alla ni barn mår bra! Lots of love <3

Världens bästa helg

Hei barn! Helgen som varit har helt klart varit den bästa helgen på länge, utan att överdrift. I lördags åkte jag till Norrtälje tillsammans med hela båtgänget. Det var årsmöte och SM premiering som stod på schemat. Jag och Anncha representerade rundbanesidan från vår klubb och fina Eva backade oss. Jag var även nominerad till att få sitta i styrelsen. Alla som skulle bli nyvalda fick hålla en kort presentation om sig själva och så. Tror ni inte att jag göra bort mig totalt?! Pratade osammanhängande, rörigt och så glömde jag hälften av det jag skulle säga -.- Höll på att ramla av stolen när det senare kom fram att jag trotts mitt lamea försök att sälja in mig själv faktiskt blev inröstad. Så numera är jag stolt medlem i Sveras styrelse. Hur kung? Efter mötet var det dags för middag och prisutdelningar. Är mäkta imponerad av alla förare och team måste jag säga. Latero körde vi i OSY-gänget efterfest i stugan. Har tvärr inga bilder för blev liiiite mycket dricka men fysatan vad kul vi hade. Blir alldeles varm i magen när jag tänker på alla fina OSY-polers. Vilket gäng säger jag bara! Som pricken över i:et fick jag träffa bebis på vägen hem. Oslagbar helg.

Fluffegosen <3

PausHei kompisar! Blev visst en liten paus här, hehe. Är sjukt mycket i skolan just nu och dagarna går mest ut på att stressa sönder. Men jag ska inte klaga för om cirkus tre veckor är det lov och då flyttar Morris hit. Längtar. Jag saknar min lillbebis :') Nåvääl. Snart ska jag dra mig mot skolan. Försov mig i morse och var tvungen att sjukanmäla mig. Skolans frånvarosystem är helt jävla off. Jag tjänar mer på att sjukanmäla mig och vara hemma en hel dag än att åka dit och få sen ankomst. Bra grejer! Vill inte att dom ska dra in mitt studiebidrag lixom. Men i alla fall, jag måste dit och fota lite för vårat projektarbete. När jag är klar med det åker jag till Ikea (igen). Ska vara smakråd åt min homie Krille. Lär bli fett! Ha det bäst kidz. Pözz.

11/11/11 11.11

Äntligen är det du och jag, älskade industrial <3


Tre sekunders smärta, sen var det klart. Som jag har längtat. OCH HUR JÄVLA AWESOME BLEV DET INTE DÅ?

Intresseklubben antecknar


Mannen i mitt liv <3

Mina vänner. Håll i er. För några dagar sedan fick jag tummen ur och beställde tvbox från Comhem (har inte haft tv sen jag flyttade in här, vilket sen i början av sommaren). Och gissa vad som kom med posten igår. Boxen såklart (: Dock behöver man vara raketforskare för att installera skiten. Fick gå in till grannen och fråga vart antennuttaget var gömt och ringa supporten (edit till mig själv: dra fram soffan och leta överallt innan jag framställer mig själv som extremt blåst. Pinsamt Sofie, pinsamt!). Nu funkar det i alla fall. Happi times! Tänkte att ni ville veta lixom.
Idag är en såndär tvätta-städa-fixadag. Hittils har jag rensat äckelavloppen i badrummet och sprungit några vändor till tvättstugan. När jag är klar ska jag pyssla med en bloggdesign till ma båtpolares syster och efter det ska jag rocka till 90-tals musik @ Hellströms tillsammans med myyyyyysiga friends. Taggmode! PÖZZ!
RSS 2.0