Web Toolbar by Wibiya

Comeback

Nämen. Hej på er! Här har det varit dött ett tag. Eller ja, ett ganska långt tag. Det finns en enkel anledning till det och det stavas heltidsjobb. Oj vad bra det känns att äntligen, äntligen kunna skriva det ordet. Jag får numera kalla mig IT-tekninker och Lin Education är företaget jag jobbar för. Samma företag som jag jobbade hos i somras/höstas om ni minns? Tipptopp om jag får säga det själv! Just precis i detta nu befinner jag mig faktiskt i Göteborg på jobbresa. Vi har haft möte hela dagen och jag måste säga att jag inte kan låta bli att bli så sjukt inspirerad av alla mina kollegor. Grymt drivna hela högen. Där av bilden, hehe. Blir sjukt pepp!
 
Det har ju givetvis hänt en massa annat sen sist också. Bland annat så har jag lärt känna nya fina människor, rest runt lite smått i vårt avlånga land, gått på årsfest med båtgänget och lite annat. Har haft det mer än bra med andra ord!
 
Nu ska jag peppa ännu mer med musik, försöka sminka bort tröttfacet och göra mig redo för middag med gänget. Jag hoppas att allt är fint med er också! Fan, jag har saknat bloggen mer än vad jag trodde. Kanske dags att göra en liten comeback. Tror det va? Så blir det! På återhörande (snarast) kompisar! Pözz ❤
Postat av: Isabell

wehåååå!! I LÖÖÖÖVE IT!!!! <3 Du är bäst. puss

Svar: Duuuu är bäst min fina!! Puss!
fiveseconds.webblogg.se

2012-12-21 @ 16:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0