Web Toolbar by Wibiya

Back on track

Hej kidz! Här har det ekat tomt väldigt länge nu. Ingenting har synkat senaste tiden och skolan har varit pain in the ass så jag har helt enkelt inte orkat uppdatera och jag ville inte posta framhostade inlägg bara för att. Men nu har inspirationen till bloggen börjat krypa tillbaka lite smått, det har faktiskt börjat klia i bloggfingrarna! Hoppas, hoppas att det håller i sig!

Sen sist jag skrev har det hänt lite stuff. Bland annat så drog jag och Joss till Gran Canaria och levde livet i en vecka (åh, åh, åh vad jag vill tillbaka!!), klassen har styrt studentskiva, jag har fått hem min fina, fina studentmössa (nära nu) och så har både jag och bloggen har fyllt år. Har massor att catcha upp och massor av bilder att visa! Taggelitagg.

Nu ska jag göra mig redo för påsklunch med min lilla, lilla familj. Vi hörs snart igen fina ni! Hoppas ni mår kanonbra. Massor med kärlek.

Kan dela med mig av lite partyparty bilder från i fredags när Joss syster styrde fezt. Bästa kvällen på länge!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0